камион за извозване на отпадъциПоръчка на контейнер за събиране на боклук е една от най-търсените услуги на нашата компания Спасови Транс ЕООД . Най- важно е да се определи големината на наемания контейнер за строителни отпадъци. Често ни се случва клиенти да поръчват извозване на строителни отпадъци с контейнер без изобщо да знаят количеството на отпадъците, които трябва да се изхвърлят.

Причините за неговата популярност изобщо не са тайна – не винаги е възможно да се изхвърлят отпадъците на мястото на произхода им, било то строителна площадка или апартамент след ремонт.

Инсталирането на просторен и траен контейнер за боклук прави лесно и икономично решаването на няколко проблема едновременно:

Контейнерът няма да бъде препълнен, тъй като в точното време ще пристигне специално оборудване, оборудвано със съвременна мултилифтова система, и тя ще го  изпразни или замени с друг – празен.

Оборудването на специално място за събиране на отпадъци оказва благоприятно въздействие върху общото санитарно състояние на района.

Дългосрочното отдаване под наем на контейнери за отпадъци дава възможност да се намалят разходите за редовни клиенти и на специалното оборудване.

В определени ситуации просто не е възможно да се направи поръчка за контейнер за боклук. Например, само редовното отстраняване на отломки от контейнер с достатъчен обем може да предпази работния график от прекъсване поради счупени тухли, натрупани на едно място, фрагменти от бетонни конструкции или части от армировка. През зимата не всички съоръжения имат възможност да използват самосвали за почистване на сняг, но винаги има свободно място за поставяне на контейнер.

Поръчайте контейнер за боклук

Според статистиката, събрана от нашите специалисти, най-често желаната  поръчка за контейнери се появява в следните категории:

Жителите в частния сектор, за които понякога това е единствената приемлива възможност да се отърват от натрупалия се боклук;

Собственици на имоти във ваканционни селища, чиято територия често не е обхваната от общински услуги;

Представители на строителни компании, които сами произвеждат големи количества отпадъци.

В същото време, изобщо не е необходимо да се придобива такъв контейнер за постоянно ползване – нашата компания е готова да ви предостави контейнер за боклук под наем и да поеме всички отговорности за неговата поддръжка. Винаги имаме налични контейнери с различен обем, като следната информация ще помогне да се определи изборът на конкретен модел:

Контейнер за отпадъци с вместимост 8 кубика има прилична товароподемност от 5 тона, идеална е за ситуации, при които се изисква своевременно отстраняване на бързо натрупаните отпадъци. Такива контейнери често се монтират в обществени зони – например близо до магазини или в дворове на жилищни сгради;

10 кубикови контейнери, които са най-големите от всички налични, са търсени сред големите строителни и ремонтни фирми. Техният капацитет ви позволява да съхранявате и изхвърляте големи количества отпадъци от най-различни видове.

Всички контейнери са изработени от дълготрайна стомана. Покритието от специална боя ги предпазва дори от най-агресивните химически съединения. Надеждно проектиране на базисни отговори за безопасност и стабилност.

Как да поръчате?

В нашата компания контейнер за боклук може да бъде поръчан не само от представител на частна организация, но и от всяко лице. След инсталирането на контейнера, ще можете да забравите за всички типични проблеми, свързани с отпадъците.

Разходите за изваждане на контейнера за боклук, които много от нашите клиенти се интересуват преди всичко, не са постоянна стойност. Това зависи от няколко определящи фактора:

  • Обем на контейнера;
  • Видове отпадъци за извозване;
  • Местоположението на обекта, от който ще се извършва събирането на отпадъците;

Наличието на удобни пътища за достъп до този обект и свободното пространство е достатъчно, за да побере оборудването.

Цялата работа се извършва в пълно съответствие с действащото законодателство и екологичните разпоредби. Гарантираме, че те ще бъдат изпълнявани от точен и професионален персонал стриктно, навреме. Нашата компания, която се занимава с почистване и събиране на отпадъци, разполага с всички необходими лицензионни и разрешителни документи за извършване на този вид дейност.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]