Как да се отървем от строителните отпадъци?

Разбира се, малко хора се замислят за екологичните проблеми, изхвърлянето на отпадъци и чистотата на своя град.

Решения на проблема

Изхвърляйте строителните отпадъци в контейнери, предварително опаковани в чували.

Поръчайте контейнер от фирма Спасови Транс, които отдават контейнери за отпадъци под наем. Нашата фирма е лицензирана от българското законодателство за извозване на строителни битови и промишлени отпадъци. Ние разполагаме с няколко камиона и доста богат набор от контейнери за отпадъци от битов и строителен характер.

Контейнерите, които предлагаме са еднакви както за строителни отпадъци, така и за битови и производствени отпадъци. В тази ситуация това е най-удобният и изгоден вариант.

Първо, самите хамали на фирмата ще изнесат и натоварят всичко – няма заплаха за вашето здраве.

Второ, всяка уважаваща себе си фирма има разрешителни за извозване и изхвърляне на боклука. Така че без наказания.

Трето, може да помогнем при желание за рециклиране на строителните отпадъци. Така че, като се свържете със специализирана фирма за извозване на отпадъци, вие ще извършите всичко законно.

Защо не можете да изхвърляте строителни отпадъци в контейнерите до жилищните сгради?

Според жилищния кодекс извозването на строителни отпадъци не е включено в списъка на комуналните услуги, които се плащат от жителите. И така, плащайки за сметосъбиране,

Плащате само за извозване на твърди отпадъци.

Така че в повечето случаи гражданите са длъжни сами да изнасят строителни и едрогабаритни отпадъци. Единствените изключения са тези, които са сключили отделно споразумение с управляващото дружество и допълнително заплащат тази услуга. Обикновено такова решение се взема от наемателите на общо събрание.

Изхвърлете всичко ненужно с помощта на служители на специализирана фирма. В замяна ще получите възможността да се насладите на простора на помещенията и освобождаването от старите боклуци, които ви пречат от години.

Ако мислите да се отървете от боклуците си, моля свържете се с нас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в предоставянето на услуги за извозване на различни видове боклук и отпадъци. Нашите служители ще могат да се справят със задачата с каквато и да е сложност, и ще я изпълнят с най-високо качество.

Доверете се на нашите услуги, които са не само с отлично професионално отношение към всеки клиент, но и с достъпни цени – със сигурност ще останете доволни от резултата от сътрудничеството!

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]