Извозване на строителни отпадъциПрепълнени контейнери, изхвърлени водопроводни инсталации и купчини торби за отпадъци, стари мебели и ненужни уреди в контейнерите, които се намират в двора.

Може би всеки от нас е запознат с подобна ситуация. Освен това повечето от нас са наясно, че контейнерите са предназначени изключително за твърди битови отпадъци.

Въпреки това по строителните форуми често ще намерите следните въпроси: „Колко строителни отпадъци могат да бъдат изхвърлени в контейнери?“ или „Как да се отървете от строителните отпадъци?“

Има няколко възможности:

Изхвърляйте строителните отпадъци в контейнери, предварително опаковани в торби. А ако има много строителни отпадъци? Е, колко време ще отнеме да го извадите? Колко енергия да изразходвате?

Поръчайте контейнер от фирма Спасови Транс. В тази ситуация това е най-удобният и печеливш вариант. Първо товарачите на фирмата сами ще извадят и натоварят всичко – без заплаха за вашето здраве.

Второ, всяка уважаваща себе си фирма има разрешителни за извозване и изхвърляне на отпадъците. Така че без глоби.

И трето, някои фирми извършват рециклиране на строителни отпадъци. Така че, като се свържете със специализирана фирма за изхвърляне на отпадъци, вие защитавате околната среда.

Премахването на строителни отпадъци не е включено в списъка на комуналните услуги, които се плащат от жителите. Така че, като плащате за събиране на боклук, плащате само за събирането на твърди отпадъци.

Така че в повечето случаи гражданите са длъжни сами да изнасят строителни и обемисти отпадъци. Изключение правят само тези, които са сключили отделно споразумение с управляващото дружество и допълнително заплащат за тази услуга.

Жителите нямат право да изхвърлят строителни и обемисти отпадъци в контейнери! Подобни действия са административно нарушение, за което се налагат глоби.

Между другото, поръчването на контейнер за извозване на строителни отпадъци излиза много по-евтино.

ВАЖНО

Зачестяват случаите, в които клиентите претоварват наетия контейнер за отпадъци.

Това се случва заради грешна преценка за обема на отпадъците или да не се дават повече средства за по-голям контейнер за отпадъци.

Контейнерите за отпадъци се пълнят до горния ръб на контейнера. В противен случай контейнера се води претоварен и нашите служители понасят санкции от органите на реда.

Молим всички настоящи и бъдещи клиенти на Спасови транс да се съобразят с това изискване.

Екипът на Спасови транс ЕООД, извършва БЕЗПЛАТНИ консултации и огледи, за определяне на обема на отпадъците, които е необходимо да бъдат извозени.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]