Камион с кран под наем в София

Щом четете тази страница, сигурно имате необходимост от услуга камион с кран! Тук ще намерите пълна информация, свързана с транспортната услуга камион с кран.

Предлагаме отлично обучен персонал от професионалисти и подготвена техника за транспорт, извозване, товарене и разтоварване на строителни материали. Това са част от факторите, с които може да Ви спестим главоболия и излишен труд, при започнатите от Вас ремонтни дейности. Радваме се, че можем да предложим услуга, транспорт с камион с кран за физически и юридически лица. Приспособили сме се към пазара и извършваме транспортни услуги с разнообразни камиони. По този начин гарантираме на клиента оптимални транспортни процеси. Ние ще Ви предложим индивидуалност при планиране и извършване на услуга камион с кран.

Камион с кран е полезен и незаменим помощник при изпълнението на следните видове транспортни услуги за кварталите на София и населените места в близост:

  • транспортиране на материали до 6 метра дължина

  • транспортиране на фургони и бараки до 2 тона

  • доставка на палети с тухли и всякакви строителни материали

  • доставка на инертни материали / бетон, замазка, филц, пясък, чакъл, хумус, дренажен камък/

  • транспортиране на едрогабаритна техника / фургони, бараки, строителна техника/

  • доставка на строителни материали с обем до 7 кубика

  • транспорт на термопанели

  • транспорт на билбордове

kamion-s-kran

Максималната дължина, с която оперира крана е 8 метра. На тази дължина товара, който може да вдигне е около 500 килограма. На напълно събрана стрела, товароносимостта е приблизително 2 тона. Ширината на товара не трябва да надвишава 2 метра и 40 сантиметра. Услугите, които извършваме с камион с кран са за град София, но необходимост ще транспортираме всеки товар до всяка точка на България.
За цени за транспортиране на товари с камион с кран и конкретни оферти свързани с дейността, моля използвайте някой от посочените контакти. Ще получите безплатна професионална консултация от наш сътрудник.
Няма да Ви подведем!

kamion-s-kran-samosval
контейнери за строителни отпадъци - Спасови Транс

Работим всеки ден от 07:00 до 21:00

Свържете се с нас 0887 601 567

buton