kamion-za-konteineri-za-otpadatsiФирма „Спасови транс“ разполага с модерна техника и се стреми да модернизира цялостното управление на цикъла от изкопни дейности, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване на мазета и тавани и други помещения, дворове и други.

Фирмата разполага със самосвали и контейнери за отпадъци, които се отдават под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци. Разполагаме с три камиона с различна големина, притежаваме богат набор от различни по кубатура контейнери за извозване на строителни отпадъци и боклуци. Разполагаме с най-големите контейнери за строителни отпадъци –  осем кубика.

Автопаркът ни е винаги в добро състояние:

Самосвали на базата на шаси с разтоварване на контейнера. С тяхна помощ организираме събирането и извозването на ТБО, КГМ, строителни отпадъци. Има възможност за обслужване на няколко подвижни контейнера с един сметосъбиращ камион на голяма площ.

Използват се камиони за механизирано събиране на твърди битови отпадъци, пресоване на отпадъци, транспортиране и механизирано разтоварване на отпадъците до депата. Задната врата е оборудвана с притискащ механизъм, ежекторна плоча, самосвал за контейнери и хидравлична система.

Камиони на базата на шаси с механизъм за кука. Предназначен за събиране и преместване на ТБО, КГМ, строителни отпадъци, транспортиране и разтоварване на сметища

Цялата работа по извозването, както и товаренето и разтоварването на отпадъците се извършва без участието на товарачи. Организацията на ръчното товарене се осигурява от клиента.

Доверете извозването на боклука на фирма, която е лицензирана.

Фирма „Спасови транс“ работи официално. Разполагаме с всички необходими лицензи и преди да започнем работа, сключваме договор за услуга.

Ние се занимаваме с износ на всички видове отпадъци, включително строителни отпадъци, за които София изисква регистрация в електронната счетоводна система.

Изгодна цена за извозване на боклука: предоставяме отстъпки при сключване на редовен договор за услуга за 1 или повече години, а също така намаляваме тарифите при извозване на голямо количество боклук.

Ние осигуряваме изпълнението на всички задължения със собствени средства и не работим с посредници.

Представяме всички необходими документи за финансова отчетност, както и за всички надзорни органи.

За да подадете заявление за извозване на боклука на депото (Москва и Московска област), обадете се на телефоните за контакт. Можете също да ни пишете в чата на сайта: диспечерът ще се свърже с вас в удобно време. По телефона можете да задавате въпроси относно цената на извозването на боклука до депата в Москва, географията на услугите, да разберете подробностите за наемането на контейнери и предоставянето на опаковки за връщане по време на дългосрочно сътрудничество.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]