Чудесна идея е да подготвите мястото, където планирате да поставите контейнер под наем за изхвърляне на отпадъци, тъй като това може да спести време и да премахне стреса, когато шофьорът се появи за доставка.

Това не е трудно или отнема много време и ще увеличи вероятността целият процес да премине гладко.

Процесът на подготовка за наемане на контейнер за извозване на битови и строителни отпадъци е доста прост и започва при първата резервация на контейнера по телефона или онлайн.

Плоската, твърда повърхност е идеалното място за контейнер за боклук.

Това би включвало бетонна или асфалтова алея, паркинг, улица или твърдо натъпкана пръст или чакъл на работна площадка.

Идеалните условия не винаги са възможни, така че е най-добре да обсъдите разположението на контейнера за боклук с вашия доставчик под наем преди доставката.

konteiner-za-otpadatsi-nsi

Някои от местата, където може да не можете да поставите контейнер за боклук, включват:

На стръмен хълм (Кофата за боклук може да се измести или премести.)

На мека или пясъчна повърхност (Камионът може да заседне.)

Страната на градска улица (  първо може да се изисква разрешение за контейнер за боклук .)

Понякога поставянето върху по-меки повърхности е възможно, ако подходящата подготвителна работа е извършена преди време.

Това може да включва поставяне на шперплат на земята или други подобни решения, за да се компенсират по-малко от идеалните условия за поставяне на контейнера.

Премахнете всички съществуващи препятствия

В крайна сметка, най-добрият начин да се подготвите за доставката в контейнера за боклук е като улесните възможно най-лесно шофьора на камиона да извърши оставянето.

Премахнете коли, велосипеди, детски играчки, кофи за боклук или в някои случаи огради, които може да са на пътя на зоната за оставяне.

Камионът се нуждае от доста малко пространство за разтоварване на контейнера, така че имайте това предвид, когато разчиствате алеята или мястото за оставяне.

 

Разчистването на препятствията, както беше споменато по-горе, е един от начините за намаляване на вероятността от повреда на имущество, причинена от камиона или самия контейнер за боклук. Дръжте товара под посоченото ограничение за тегло на контейнера за боклук, за да минимизирате рисковете.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]