spasovi-trans-konteineriПонастоящем почти всички къщи в стар стил все още са с обемисти чугунени  радиатори. Малцина са успели да ги заменят с по-модерни.

По правило всички стари радиатори са направени от чугун. Несъмнено използването на такъв материал при производството на радиатори имаше много предимства, на първо място, осигурявайки  висока издръжливост, без допълнителни разходи за ремонт през целия период на тяхното използване. „

Основният недостатък на чугунените радиатори се крие в значителното им тегло. Самият чугун е сплав от тежки метали, става почти невъзможно да ги извадите и да ги извозите на сметището със собствените си ръце.

Извозването им ще отнеме много време и усилия, камо ли да ги свалите и отнесете до контейнера за боклук. Решението на въпроса как да се отървете от стария радиатор не свършва дотук.

Чугунените радиатори не са типичен отпадък, не се изхвърлят в обикновени контейнери. В резултат на това собственикът на такъв отпадък има няколко възможности: да пренебрегне закона, да остави радиатора на сметище и да получи глоба за него, да извади радиатора на стълбището и да развали отношенията си със съседите или да остави радиатора в дома до по-добри времена, когато се появят възможности за премахване и изхвърляне.

Най-добрият вариант, е да се потърси помощ от специализирана фирма, която се занимава с точно такива проблеми. За ваше удобство Спасови Транс предлага услугите: товари, чисти и извозва.,

Услуги по отстраняване и изхвърляне на радиатори

За да бъдат изхвърлени правилно ненужните чугунени радиатори, е необходимо не само да се намери информация за това къде се намират депата, предназначени за това, но и да се предостави точното превозно средство.

И така, защо да си губите нервите, времето, усилията и парите, когато цялата мръсна работа може да бъде извършена от професионалистите на Спасови Транс? Днес във всички големи градове вече има фирми, специализирани в разрешаването на въпроси, свързани с товаренето и изхвърлянето на големи и тежки предмети.

Служителите на нашата фирма имат дългогодишен опит в предоставянето на такива услуги, така че премахването на стария ви радиатор определено няма да представлява проблем за тях. В резултат на това изваждането и зареждането на радиаторав в колата ще се извършат изключително бързо и тихо, а клиентите определено ще останат доволни от висококачествената услуга. Когато демонтирате и премахвате стари чугунени радиатори, е важно да бъдете изключително внимателни да не повредите стените и пода, както и мебелите по пътя към стълбището.

Дори в самия вход съществува огромен риск от увреждане на стълбищната конструкция. Нашите специалисти винаги разполагат с всички необходими инструменти, които ще ви позволят бързо и ефективно да демонтирате и извадите чугунените радиатори. В момента, в който радиаторът е на улицата, следващият етап ще бъде изхвърлянето му до специални депа.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]