tovarene-na-konteiner-za-otpadaci

Необходимост от наемане на контейнер за строителни отпадъци е поради забраната за изхвърляне в градските маломерни контейнери. За нарушение се налага административна глоба, така че най-добрият вариант е боклукът да се събира и да се обадите на лицензираната фирма Спасови Транс. Те ще ви снабдят с подходящ контейнер, който ще събере всички строителни отпадъци, а после ще ги извози до сметището или за рециклиране.

Най-популярните контейнери за извозване на строителни отпадъци, които предлага фирмата са с обеми:

  • 4 m³ – предназначени за товарене на ремонтни отпадъци в чували и в насипно състояние. Контейнерът може да бъде оставен на обекта за дълго време. Малки размери и ниско тегло, наличието на дръжки и въртящи се колела са оптимално подходящи за използване в ограничени площи;
  • 7 m3 – най-често срещаният вариант за събиране, временно съхранение и движение на строителни отпадъци. По отношение на размерите такъв бункер е сменяем. Използва се за почистване на строителната площадка преди изграждането на обекта и след приключване на работата, частичен демонтаж или цялостно разрушаване на порутени сгради;

– 8 m3 – подходящ за товарене на големи фрагменти и голямо количество строителни отпадъци. Товаренето се извършва със специално оборудване или през отваряща се задна врата;

  • 10 m3 – опцията е оптимално подходяща за пълнене с насипни (пясък, пръст) или опаковани материали, останали в процеса на работа.

Теглото на транспортираните товари може да бъде 3-12 тона, задвижванията са монтирани на платформа, достъпна за специално оборудване. Предоставените контейнери могат да бъдат различни по товароподемност, размери и предназначение.

Поръчайте контейнер за строителни отпадъци от Спасови Транс

Извозването на отпадъци от строителната площадка трябва да бъде поверено на специализирана фирма, която предоставя пълен набор от услуги. При поръчка можете да разчитате на следните оферти:

  • доставка и монтаж на място на задвижването за договорен срок;
  • навременна подмяна на пълен диск с празен, ако това е предвидено в договора;
  • услуги на товарачи и специална техника по време на товарене на готови материали;
  • изготвяне на придружаващи и разрешителни документи за превоз на товари;
  • Спазване на санитарните стандарти и стандартите за безопасност по време на товарене и такелаж.

Познавайки нюансите и изискванията за транспортиране и изхвърляне, не нарушавайте правните норми. Можете да поръчате контейнер за строителни отпадъци на официалния сайт – https://spasovitrans.com.

Забележка! По желание можете да поръчате контейнери за изхвърляне на отпадъци за различни цели: единият ще бъде предназначен за рециклируеми отпадъци, другият за изхвърляне до депо.

Услугата се предоставя еднократно или постоянно, което се определя в договора. При изготвяне на споразумение ще бъдат взети предвид всички характеристики на конкретната поръчка, ще бъде договорена оценка на работата и ще бъде предложен удобен график за извозване на боклука. На клиентите се предоставят необходимите документи за отчитане, контролните органи няма да имат въпроси относно сметосъбирането.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]