konteiner-za-otpadatsiЕто как да се справите със задачата да заредите контейнер за изхвърляне на строителни и битови отпадъци, когато вземете контейнер под наем. Сами ще се убедите, че използването му е толкова лесно, практично и удобно.

Стъпка 1:  Изберете правилното разположение.

Ако е възможно, поставете контейнера си възможно най- близо до мястото, от където възнамерявате да изхвърляте отпадъците си.

Стъпка 2: Разбийте по-големите елементи.

Когато хвърляте нещо в контейнера за боклук, разбийте го до възможно най-малкото състояние. Всичко, което можете да разрушите, защото ще позволи повече неща да се поберат. Например, дори основни строителни материали, като сърцевина от пяна и гипсокартон, трябва да бъдат разбити на по-малки фрагменти. Освен това изравнете всички кутии, за да избегнете заемането на по-голямата част от контейнера ви с празно място вътре в тях.

Стъпка 3: Списъци с проучвания.

Преди да започнете да зареждате контейнера, проучете списък на това, което е разрешено и какво не е разрешено да се изхвърля в него.

 Стъпка 4: Товарете контейнера отзад напред

Започнете да зареждате контейнера си от задния или затворения край и проправете своя път към предния или край на вратата. Това ще ви предпази от блокиране от отпадъци.

Стъпка 5: Първо добавете по-големи елементи

Ако даден предмет е голям и обемист, първо трябва да го добавите към контейнера си. По-малките предмети могат да се поберат около тези големи предмети, което ви осигурява повече капацитет. След това добавете пълен слой в основата на контейнера, изграден от обемисти предмети.

Стъпка 6: Забавете и запечатайте пропуски

Докато зареждате контейнера за боклук, уверете се, че се движите достатъчно бавно, за да видите къде поставяте нещата в контейнера. След това запълнете около празнините с вашите по-малки предмети. Не забравяйте, че колкото повече използвате пространството, толкова повече ще можете да поберете в контейнера под наем.

Стъпка 7: Поддържайте ниско натоварване

И накрая, уверете се, че не препълвате контейнера за боклук. Това е важна стъпка за безопасност. Трябва предметите да са по-ниски от страничните стени на контейнера, за да предпазите водача от разхлабени неща, които биха могли да паднат отстрани на купчините боклук, които са твърде високи. Ако включвате тежки предмети, дръжте товара си един фут или по-ниско под най-високата точка на страничната стена. Това ще предпази от заплахата от превишаване на ограничението за тегло.

Надяваме се, че това ще ви помогне да заредите контейнера за боклук ефективно. Свържете се с нас днес за контейнер под наем в град София и околните села.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]