извозване-на-строителни-материалиКак да се отървете от остатъците строителни материали, от излишната почва, счупени тухли или демонтажа на бетон без нежелани последствия под формата на глоби и проблеми с надзорните органи? Свържете се с доверен изпълнител и поръчайте контейнер за извозване на строителни отпадъци.

Спасови Транс се утвърди като надеждна фирма, която предоставя всички видове услуги по събиране и извозване на строителни отпадъци. Работим абсолютно законно, притежавайки всички необходими лицензи и разрешителни. Денонощно изпълняваме поръчки на лица и организации в София и областта.

Фирмата ни работи с бункери със следния обем:

4 куб. метра

Това е най-компактният бункер, който е предназначен за малки по размер боклук. Приема се само вертикално натоварване. За по-лесно пълнене дребните или насипни отпадъци могат да бъдат предварително опаковани в специални чували.

7 и 8 куб. метра

Тези контейнери са предназначени за сериозни обеми тегло. Подходящи за извозване на бетон и тухлен отпадък, остатъци от армировка, стоманобетонни изделия, обемисти боклуци.

Как работим?

Стандартните схеми за работа с контейнери за строителни отпадъци включват следните опции:

– Едновременно съхранение и зареждане. Контейнерът се докарва до обекта, веднага се пълни и изважда. При необходимост се предоставя багер товарач и екип от опитни товарачи.

– Осигуряване на контейнер за товарене. След като бункерът бъде доставен, той се оставя на строителната площадка средно за един ден, през което контейнерът се пълни с отпадъци. След това товарът се натоварва на контейнерен камион и се транспортира до депо или комплекс за сортиране.

– Постоянно товарене в контейнерите. По този начин работим с редовни клиенти, обикновено със строителни фирми или големи индустрии. Контейнерът е трайно поставен на територията на клиента. Когато се напълни, се изважда, като на свободното място се поставя празен бункер. Възможно е координиране на графика за износ: два пъти седмично, веднъж месечно, всеки ден или по телефона.

При нас е изгодно

– Ние предлагаме справедливи цени.

– Контейнери за строителни отпадъци винаги са налични. Ние сами прогнозираме търсенето на контейнери и можем да коригираме производствения график и продукцията на продукти въз основа на текущото търсене.

Рециклиране на строителни отпадъци

При поръчка на контейнер е важно правилно да посочите естеството на товара и неговия клас на опасност. За клиента е изгодно да поръча едновременно няколко контейнера за разделно събиране на строителни отпадъци с обем 4 куб. м, отколкото един голям 7 или 8 куб. м, където всички отпадъци ще се изхвърлят безразборно. Тъй като част от съдържанието може да бъде изпратено за рециклиране, „чистата” арматура, стоманобетон, бетон и тухли без чужди боклуци могат да бъдат изнесени безплатно.

Докато смесените отпадъци се оценяват на по-ниска цена.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]