нова къща

Покупката на нов дом създава известно вълнение, но трябва да изпълните определени стъпки, докато къщата е празна, преди да се преместите в нея. Първото нещо, което трябва да направите, е да почистите къщата отгоре до долу. Козината на животните, алергените и прахът са само някои от нещата, за които трябва да се погрижите. За пода не забравяйте да измиете килима, да избелите плочките или да избършете пода от твърда дървесина, за да премахнете остатъците. Изчистете от прах и избършете стените и первазите, избършете и извадете шкафовете, изтъркайте печката и използвайте оцет, за да избършете чекмеджетата, рафтовете и външната страна на хладилника. Трябва да изпълните няколко цикъла с оцет и сода за хляб в пералнята и да отстраните остатъците от прах върху вентилаторите на тавана с чист парцал. Дезинфекцирайте тоалетните седалки и извадете и изтъркайте стъклените глобуси от осветителните тела. Може да искате да наемете професионални почистващи препарати за това.

Трябва да смените ключалките, преди да се преместите в нов дом и да актуализирате паролите на или кодовете за сигурност на интелигентните брави, преди да се настаните. Трябва да проверите детекторите за дим и да смените старите батерии, ако те не функционират. Също толкова важно е да замените въздушните филтри вътре в HVAC системата. Смяната на въздушните филтри е особено важна, тъй като членовете на домакинството са чувствителни към въздушни алергени. Трябва да намерите прекъсвачите и да изключите клапана в случай на изключен прекъсвач или аварийни водопроводни проблеми. Трябва да обърнете внимание кой прекъсвач влиза във всяка стая за спешни цели.

Стъпки за подобряване на дома, преди да се пренесете в нов дом

Ако искате да актуализирате новия си дом, уверете се, че сте завършили такива актуализации, преди да се нанесете. Основни подобрения, които трябва да направите, включват; Актуализация на подови настилки, ремонт на кухни, течове и ремонт на покриви, боядисване, таван и ремонти на стени Шлифоване на пода, полагане на ламинат и довършване на твърда дървесина са някои актуализации, които трябва да имате предвид. Водата, падаща от покрива, не е забавна, затова трябва да проверите за признаци на течове в покрива и тавана. Трябва да помислите за боядисване на интериора на дома, преди да се нанесете. Трябва също да премахнете таваните и стените на пуканките, защото те могат да създадат сериозна бъркотия след като се нанесете. Имайте предвид, че всички тези стъпки за подобряване на дома ще генерират огромна част от отпадъци. Моля, насрочете надеждна услуга за извозване на отпадъци със Spasovi Trans.

Наемете надежден контейнер за боклук

След като вече сте се погрижили за интериора на дома, трябва да извършите ремонти и подобрения във външността на дома. Дворът, градината и вътрешният двор са само няколко от тези външни площи, които трябва да подобрите. Също толкова важно е да планирате услуга за премахване на боклуци, за да премахнете генерираните боклуци. Моля, свържете се с нас в Spasovi Trans и ние ще бъдем там, за да премахнем боклуците за нула време.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]