извозване-на-строителни-материалиПревоз на строителни материали

Избирайки автомобил за превоз на строителни материали, нашите товарачи вземат предвид характеристиките на товара. За да улесним тази задача, разграничаваме няколко категории.

Пясък, чакъл, натрошен камък и пакетирани сухи смеси, паветата, тухлите, плочките и други подобни принадлежат към единните материали, а те лесно се чупят. Сред тежки и извънгабаритни продукти, стоманобетон и метални конструкции, фитинги, тръби и дървен материал. Най-взискателните могат да се нарекат нетрайни стоки, които се нуждаят от специални условия за доставка. Това е асфалт, битум и други смеси, доставени на строителната площадка в готов вид. Строителната техника, продуктите за прозорци и врати се транспортират с изключително внимание.

Предвид характеристиките на строителните материали и спецификата на работата с тях, ние създаваме оптимални условия за транспорт.

Можете да изберете всяка кола от нашия автопарк. Всяко превозно средство е надеждно, подлага се на редовна поддръжка и отговаря на стандартите за безопасност.

Транспортирането на строителни материали с тегло до 1,5 тона може да се извърши със самосвал. Той лесно може да се справи с метални, дървесни, пластмасови тръби и се използва за транспортиране на гипсокартон и мазилка. Такава машина е достатъчна за организиране на ремонти в частни съоръжения.

Камионите с отворени страни могат да издържат товари до 3 тона, а ако е необходимо да се доставят материали с тегло от 4 до 15 тона, предлагаме модели автомобили с асансьори, хидравлични асансьори и други устройства. Често се използват дълги метри, състоящи се от трактор и бордово ремарке, чиято товароносимост е 10-20 тона. Трябва да се има предвид  за материали, които реагират отрицателно на висока влажност. Те се транспортират само в затворени тела.

При поръчка на транспорт от строителни материали от нас, ще спечелите увереност, че всичко ще бъде доставено непокътнато. Работим точно и гарантираме качествено обслужване.

Идеалният избор на превозно средство ще се отрази на целия процес на строителство и непременно ще се отрази на финансовите аспекти. Ако товари се доставят периодично, разработчиците са изправени пред много сериозни проблеми, свързани с времето на строителството. Но това не са най-плачевните ситуации. Най-неприятното е, че доставеният строителен материал може да загуби своето качество. Всичко това често води до увеличаване на крайната строителна цена. Безопасността на стоките е наш приоритет, следователно транспортирането на строителни материали с товарачи ще приключи бързо и навреме.

Фирма Спасови Транс спазва установените правила и отчита желанията на клиентите.

За да се предотврати разрушаването, разпадането на строителните материали по друг начин по време на движението по пътищата, трябва да се спазват редица правила.

Сухата, пластмаса, стъкло, керамични плочки и други разновидности на строителни материали се счупват лесно. За да избегнем повреди, ги опаковаме в картонени кутии и кутии и след това ги фиксираме в багажното отделение. И ако трябва да премахнете контакт с пода, това е възможно при използване на палети.

Малките товари се нуждаят от защита с хидроизолационни материали. Тези елементи, които се характеризират с лоша стабилност, закопчайте със специални каишки. Това ги предпазва от преобръщане.

Има и други строителни материали, които са по-малко стабилни. Пример за това са тръбите. При работа с тях са необходими допълнителни мерки за фиксиране. Монтирането на напречни греди ще предотврати страничното изместване.

Нашата фирма и товарачите се опитват да направят най-лоялния маршрут. Те ще предоставят всички характеристики на движението, като предварително са проучили типовете и класификацията на градските улици, обходните пътища, крайградските магистрали и особено входовете в дворовете.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]