fireПри загасяне на пожара започва да се разчиства района: демонтаж на изгорелите конструкции, отстраняване на саждите, отстраняване на всички отпадъци за преработка и обезвреждане. Освен за извозване на битови или строителни отпадъци, специализираната фирма предоставя екип, автомобил и контейнери за бързото изпълнение на всички дейности.

Предлагат услуги за извозване на боклука след пожар – почистване на обекта, извършват товарене, осигуряват извозване на отпадъците. Предлагат достъпни цени и професионален подход. Осигуряват автомобил с контейнер и оформят всички необходими документи.

Бързо ще изнесем боклука след пожара

След потушаване на пожара е необходима спешна ликвидация – цялостно почистване на територията и подготовка за строителство. Всичко, което не е могло да изгори, също се изнася, сградата или обектът трябва напълно да бъде разчистен.

Трудно е да се справите сами с тази задача, защото изисква компетентна подготовка при товарене и транспортиране на отпадъците. Повечето боклуци се изнасят на специално депо или на място за рециклиране. Често се изискват документи за отчитане на извършената работа.

Ако имате нужда от помощ, ние предлагаме пълен пакет от услуги:

  • подготовка на площадката – демонтаж на конструкции;
  • товарене на отпадъци, цялостно почистване на територията;
  • сметоизвозване с оборудван транспорт;
  • разтоварване на място, изхвърляне или рециклиране;
  • регистрация на документи за извършената работа за отчитане пред регулаторни организации.

Нашите служители са истински професионалисти, които си знаят добре работата. Трябва само да ни дадете задача и да определите срокове. Можете да поръчате помощ за отстраняване на последствията от пожар от нас – ние ще направим всичко бързо и ефективно.

Разумни цени при сметоизвозване

Нашият екип ще Ви спести от ненужни затруднения: ще извозим отпадъците на ниска цена. Можете да получите услугата евтино, като цената се изчислява предварително. Ще Ви кажем размера на плащането при кандидатстване и ще го запишем в условията на договора. Нямаме никакви скрити такси или такси.

Приемаме запитвания по телефон, поща или форма за обратна връзка. Всички контакти са представени на сайта, можете да оставите заявка още сега. Гарантираме комуникативни умения, отговорност и стриктно спазване на сроковете.

Удобството на сътрудничеството с нас вече е оценено от много клиенти, които днес станаха наши редовни партньори. Можете да направите спешна поръчка при нас, когато е необходима, или да наемете контейнер за дълго време, като обсъдим графика за изхвърлянето му. Всичко това на добра цена и при изгодни условия. Ако имате нужда от документи за отчитане, ние ще издадем всякакви документи. Работим официално, сключваме споразумение и подхождаме отговорно към изпълнението на задълженията си.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]