konteiner-za-stroitelni-otpadatsiВ нашия сайт ще намерите всички необходими данни, за да си поръчате контейнер под наем. Това ще ви спести време и ще направите най-подходящия избор в полза на Вашите нужди.

За да поръчате контейнери за строителни отпадъци е необходимо едно телефонно обаждане. Поръчка на контейнери за отпадъци и доставката им е абсолютно БЕЗПЛАТНА.

След определянето на големината на наемания контейнер за отпадъци, ни интересува квартала, в който ще се направи доставката. Кубатурата и големината са фактори за определяне на цената за извършваната от нас услуга.

Нашият екип от специалисти ще предоставят цялата необходима информация за услугата „наемане на контейнер“ и за транспортиране на всякакви отпадъци, предмети и други.

Ние от фирма Спасови Транс доставя контейнери под наем в крайните квартали на град София и в идеален център. Извозваме и доставяме контейнери за строителни и битови отпадъци до околните села на град София: Лозен, Панчрево, Герман, Пасарел, Кокаляне, Богров, Мусачево, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Бистрица, Перник, Владая, Банкя, Иваняне, Нови Хан, Елин Пелин, гара Елин Пелин, Костинброд, Божурище и други. Нашите професионалисти работят на този пазар от много години и са се утвърдили като специалисти от висок клас, които ценят своята репутация и са готови да предложат най-доброто качество на всеки клиент.

Нашите професионалисти ще изчислят най-икономичния път и ще доставят контейнер навреме. Ще ви помогнат да изберете контейнер за индивидуални товари.

Всички наши предложения са предпочитани от много клиенти, които се свързват с нас по време на преместване, транспортиране на необходими товари или просто поръчват контейнер под наем за складиране и за удобно съхранение.

Складиране и наемане на товари на склад

Нашите клиенти са собственици на големи фирми и е много скъпо да закупите десетки и стотици контейнери. Така че ние ви предлагаме не само висококачествени продукти, но и достъпни цени.

Периодите на наемане могат да бъдат различни – от къс до дълъг период. Ние сме отворени за сътрудничество и ще подберем най-благоприятните условия за вас. След като решите проблема с превоза на товара, няма да е необходимо да мислите къде да поставите контейнера, защото просто го връщате при нас.

Нашият дългогодишен опит ни позволява да се конкурираме с други фирми за отдаване под наем на контейнери. Ние със сигурност знаем какво е необходимо, както за домашния потребител, така и за фирмите. Всеки контейнер отговаря на всички съвременни изисквания, притежава съответната сертификация, за да можете лесно да поверите съхранението и транспортирането.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]