konteiner-za-otpadaci-stroitelna-ploshtadkaАко решите да промените интериора на дома си или старите мебели са изгубили външния си вид, и не изпълняват основната си функция, тогава ще бъдете изправени пред въпроса за транспортирането им до мястото на съхранение или изхвърляне.

В този случай трябва да се свържете със фирма Спасови Транс, които могат да организират целият процес по тяхното изхвърляне като спазват всички правила. Фирмата предлага на своите клиенти услуги за тяхното извозване и изхвърляне на старите мебели. Можете също да използвате услугите на товарачите или да наемете необходимата техника, контейнери. Ние ще се съобразим с товара и възможността за пътуване до определен обект, ще изберем най-добрия вид транспорт за Вас, като вземем предвид обема на отпадъците.

Спасови транс разполага с модерна техника и се стремим да сме водещи в цялостното управление на цикъла.  Разполагаме с камиони с различна големина и богат набор от различни по кубатура контейнери за извозване на старите мебели, отпадъци и боклуци.

Фирмата ни има 12-годишен стаж и предоставя качествени услуги, притежаваме сертификати за дейност. Имаме богат опит и висок професионализъм на нашите служители, това ни позволява да намерим цялостни решения по всички въпроси, свързани с изхвърлянето на всякакви отпадъци.

Предлагаме услуги за изхвърляне на различни отпадъци.

Начини за извозване на отпадъците:

  • Рециклиране за вторична употреба;
  • Изхвърляне на сметища;
  • Изгаряне;
  • Пиролиза – се нарича термохимичен процес на термично разлагане на биомаса при отсъствие на кислород и под действието на висока температура.

Нашите предимства са:

Цялата работа се извършва при спазване на всички законови норми и изисквания за технологичния процес;

Ние боравим с отпадъци от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилното събиране, транспортиране, рециклиране или обезвреждане. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Цялото техническо оборудване, което използваме, се поддържа редовно и е в добро състояние. Има и специално допълнително оборудване. Благодарение на което можем да поемем и най-трудните поръчки;

Ние търсим индивидуален подход при работа с всеки клиент, за да осигурим оптималното съотношение между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от изхвърлянето на стари мебели, както и по-подробна информация за другите наши услуги, моля свържете се с нас по всеки удобен начин. Нашите експерти с удоволствие ще Ви посъветват. Държим на качествено и отговорно свършена работа.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]