отпадъциЧесто производителите и продавачите на различни видове стоки са изправени пред такъв проблем като брака. Нискокачествени суровини, неизправност при оборудването или просто човешкият фактор могат да доведат до повреда на даден.

Добре е, ако тази или онази продукция дава възможност да се поправи или преработи, но ако няма такава възможност?

Разпространението на продуктите с наличие на дефекти е забранено, съгласно закона за правата на потребителите. Тъй като повечето отхвърлени продукти могат да съдържат вещества, опасни за човешкото здраве и околната среда, те не могат просто да бъдат изхвърлени на сметището. Нарушаването на законовите разпоредби се наказва с големи глоби.

Ами ако трябва да изхвърлите дефектна вещ? Свържете се с нашата фирма Спасови транс.

Повече от 12 години ние сме сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Спасови транс разполага с модерни съоръжения и се стреми да играе водеща роля в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване.

Разполагаме с цял арсенал от техника, имаме най-новото оборудване, с помощта на което можем да събираме, сортираме, обработваме, обеззаразяваме и унищожаваме всякакви отпадъци.

Ние разполагаме само с професионалисти, които вършат работата си ефективно и в най-кратки срокове.

Ние отчитаме всички желания на клиента, опитвайки се да намерим най-добрия начин за решаване на дадения проблем.

Ние предоставяме на нашите клиенти всички документи и платежни, които могат да се изискват от проверяващите органи.

Ние се грижим за околната среда и изпълняваме цялата дейност без вреда за околната среда.

Фирма Спасови транс има едни от най-достъпните цени, както и гъвкава система от отстъпки.

Изгодно и надеждно е да си сътрудничите с нас Спасови транс.

Избирайки ни, вие не само решавате проблемите си, но и помагате да направим нашия свят по-чист.

Екипа на Спасови транс отговаря с нужното търпение на всеки ваш въпрос, свързан с почистване и извозване на строителни отпадъци. За нас е без значение, дали ще използвате нашите услуги за почистване и извозване еднократно или ще станете, постоянен наш партньор. Ние от Спасови транс имаме специално отношение, както към физически, така и към юридически лица. Нашата фирма е една от малкото сметоизвозващи фирми в град София с богат опит в сферата на извозване на строителни отпадъци с контейнери и самосвал и взимаме под значение всички фактори съпътстващи процеса, свързан с извозване и депониране на строителен и битов отпадък.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]