Искате ли да изхвърлите едрогабаритните си отпадъци по законосъобразен и екологичен начин? Тогава, имате нужда от опитен доставчик на услуги, който да ви помогне с изхвърлянето на отпадъци. Нашата транспортна фирма за извозване на отпадъци с контейнери са готови да ви помогнат – просто се свържете с нас.

Изхвърлянето на едрогабаритни отпадъци е трудно за справяне поради големия обем и голямото им тегло . Съгласно правилата за управление на отпадъците, едрогабаритните отпадъци са отпадъци, които не могат да бъдат поставяни в общинските кофи за отпадъци, поради своите размери, естество или тегло. едрогабаритните отпадъци често се озовават оставени до кофите за боклук, надявайки се, че общината има график за извозване на едрогабаритен отпадък.

Този процес обаче е твърде бавен и в крайна сметка тротоари, пространства около кофите и градинките са заринати със строителни и битови отпадъци

Справянето с едрогабаритните отпадъци изисква повече от просто изхвърлянето им до кофата. Жителите трябва да прилагат отговорни практики за изхвърляне на едрогабаритни отпадъци. Това означава разбиране на проблема за опазване на околната среда и избор на правилния метод за изхвърляне на едрогабаритни отпадъци.

Какво представляват едрогабаритните отпадъци?

  • Легла, шкафове, гардероби, врати
  • дивани, фотьойли, дограма
  • столове, маси, подови настилки
  • матраци, спални,
  • ракли, кашони, куфари
  • шевни машини, велосипеди
  • хладилници, бойлери, перални, телевизори

За съжаление график за извозване на едрогабаритен отпадък на общината не са налични, когато имате нужда от тях. Или времето за събиране е ограничено от общината, така че можете да се окажете блокирани да съхранявате обемисти отпадъци в гаража си, заемайки така необходимото място. Това може да доведе и до злополучния бич на незаконното изхвърляне – когато хората изхвърлят своите обемисти отпадъци и други опасни материали до кофите за боклук, причинявайки допълнителни щети на околната среда. Имайте предвид, че общината налага солидни глоби за всеки, хванат незаконно да изхвърля опасни или обемисти отпадъци.

Нашата транспортна фирма може да осигури услуга за събиране на едрогабаритни битови и строителни отпадъци, като предоставя контейнери за сметоизвозване.

Наемането на контейнер е лесно решение за изхвърляне на едрогабаритни отпадъци. Контейнера е практичен и удобен начин за изхвърляне на боклук На практика наемането на контейнер за изхвърляне на едрогабаритни отпадъци обикновено е най-добрият вариант, ако имате много боклук за изхвърляне.

Оценете ни!
[Общо: 1 Средно: 5]