sin-konteiner-za-otpadaci

Поради адсорбционните свойства на активния въглен, той абсорбира различни химични вещества по време на каталитични реакции. С течение на времето този вид филтър изисква подмяна, превръщайки се в отпадъци. И тъй като се използва не само за пречистване на водата, но и преминават през него и други вещества, всеки вид отпадък изисква индивидуален подход.

За ваше удобство Спасови Транс предлага услуги: товари, чисти и извозва. При липса на време или възможност от ваша страна, освен за извозване на строителни отпадъци с контейнери, може да ползвате нашите услуги за почистване, товарене, извозване и изхвърляне на активен въглен, можете също да използвате услугите на товарачите или да наемете необходимото транспортно оборудване. Ние ще изберем най-добрия вид транспорт за вас, като вземем предвид обема на отпадъците и възможността за извозване до обекта.

12 години ние сме сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Предоставяме услуги за обезвреждане на активен въглен и други отпадъци. Такъв богат опит и висок професионализъм на нашите служители ни позволяват да намерим цялостни решения по всички въпроси, свързани с изхвърлянето на всякакви отпадъци.

Фирма Спасови транс предлага услуги за обезвреждане на различни отпадъци. Начини за премахване на отпадъците:

  • Рециклиране за вторична употреба;
  • Погребани на сметища;
  • Изгаряне;
  • Пиролиза.

Нашите предимства:

Цялата работа се извършва в съответствие с всички законови норми и изисквания за технологичния процес;

Ние боравим с отпадъци от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилното събиране, транспортиране, преработка или обезвреждане. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Цялото оборудване, което използваме, се поддържа редовно и в добро състояние. Има и специално оборудване. Благодарение на което можем да поемем най-трудните поръчки.

Ние търсим индивидуален подход при работа с всеки проект, за да осигурим оптималното съотношение между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от изхвърлянето на активен въглен, както и по-подробна информация за другите ни услуги, моля свържете се с нас по всеки удобен начин. Нашите експерти с удоволствие ще Ви посъветват.

Работим без почивен ден. Всяка възложена задача за изхвърляне и извозване на строителни отпадъци, ние изпълняваме с умисъл и съвест. Не случайно всеки един от нашите клиенти ползвал услугата наем на контейнер за строителни отпадъци, е останал доволен и продължава съвместна си работа с нас. Професионализма, коректността и ниските цени са допринесли за спечелването на доверието на нашите клиенти.

 

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]