konteiner-otpadatsiФирма Спасови Транс ни извършва извозване на строителни отпадъци от територията на строителни обекти и нови сгради. Собственикът на обекта е отговорен за поддържането на чистотата на строителната площадка, така че той е длъжен да сключи договор с фирма за извозване на отпадъците и доставка на контейнери за събирането им в тях.

Жителите на новите сгради често се сблъскват с необходимостта от отстраняване на строителните отпадъци по време на ремонтните дейности. Такива отпадъци не може да се изхвърлят заедно с битовите отпадъци – това може да ви струва административна глоба, а и се отразява негативно на околната среда около сградата и близките до нея.

Има доста добър и удобен вариант – сключване на дългосрочен договор за извозване на строителни отпадъци с монтиране на контейнер с необходима съвместимост в непосредствена близост до новата сграда. Всички наематели, които се интересуват от извозване на строителни отпадъци, подписват този договор и заплащат услугите по извозването.

Какви видове контейнери, предлага фирма Спасови Транс?

Фирмата ни предлага няколко вида контейнери за строителни отпадъци: 4 кв.м, 7 кв.м, 8 кв.м и 10 кв.м. Най-популярният вариант за съхранение и извозване на строителни отпадъци е 10 кв.м. Нашият мениджър ще ви помогне да оцените приблизителното количество отпадъци (в зависимост от броя на наемателите, подписали договора и броя на апартаментите в новата сграда), за да изберете най-подходящия вид контейнер.

При сключване на договор за редовна поддръжка контейнерът винаги ще се намира на територията на новата сграда. В него директно се съхраняват онпадъците, което ще елиминира опасността от спонтанни сметища около обекта. Контейнерът се изважда пълен на определено време и се доставя нов – празен.

Какви са предимствата на нашата фирма при извършване на този вид дейност:

Нашата фирма работи в цяла София, включително центъра и селата около града и обслужва всякакви нови сгради, разположени на тази територия. Защо клиентите избират да работят с нас:

Законно извозване на отпадъци (работим легално, имаме необходимите сертификати и разрешителни);

Собствен автопарк от специална техника (няма нужда от надплащане за посредници);

Професионални работници (ще свършат работата бързо и без въпроси);

Бърза доставка на превозни средства;

Гъвкави тарифни планове и изгодни отстъпки при сключване на договор за постоянна услуга;

Различни видове контейнери и друга техника, необходима за товарене и извозване на боклука.

Ако имате въпроси, моля, обадете се на посочения в сайта телефон. Нашите мениджъри ще проведат безплатна консултация и ще Ви помогнат да вземете правилното решение.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]