stroitelni-otpadatsiПо време на строителни или ремонтни дейности в бизнес сгради, търговски центрове, големи автокъщи, на териториите на кооперации и вили, строителни обекти, се натрупват големи количества отпадъци. Дори големите строителни компании, които притежават лична специализирана техника, понякога се нуждаят от услугите на фирма за извозване на строителни отпадъци.

В този случай можете да спестите време, нерви и да разрешите проблема, като се свържете с фирма Спасови Транс, която организира целия процес по почистване и изхвърляне на боклука, като осигурява работници, контейнери и специализирана техника. Нашата фирма извършва изхвърляне на боклук до депа за отпадъци в съответствие с получения лиценз за извършване на тези дейности.

Каква техника предлагаме при отстраняването на строителните отпадъци:

Бобкат – подравняване на терени и почистване на дворни места след изхвърляне на строителните отпадъци;

Камион с кран – максималната дължина, с която оперира крана е 8 метра. На тази дължина товара, който може да вдигне е около 500 килограма.

Контейнери – с товароносимост от 4, 7, 8 и 10 куб.м.

Когато се изгражда къща, не винаги се включва оборудване за изхвърляне на боклука, затова е по -добре да сключите договор с нашата фирма Спасови Транс.

Ние ще предоставим необходимата техника за извозване на дребни отпадъци и обемисти отпадъци.

Фирмата организира работата по почистване и извозване на строителни отпадъци с предоставяне на машини, оборудване, работници и съпътстващи документи.

Вторият важен проблем за много фирми, е снегопочистването през зимата. Заснежените паркинги и алеи към сградите са не само проблем, но и нарушение на мерките за безопасност. Достатъчно е да се обадите или да поставите заявление на уебсайта за наемане на снегопочистваща техника.

Фирмата изпълнява всички поръчки бързо, навреме, в съответствие с графика, регламентиран в договора.

Фирма Спасови Транс е вашият надежден партньор в строително -ремонтните дейности, в подобряването на прилежащите територии и разкрасяването на градските улици, и реконструкцията на сгради. Ние предлагаме пълен набор от услуги за извозване на строителни отпадъци и доставяме и отдаваме под наем контейнери в цяла София, включително центъра и селата около града. Извършваме доставки и извозване на строителни отпадъци след работно време, само след предварителна уговорка по телефона.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]