konteiner-za-otpadaci-stroitelna-ploshtadkaМного строителни и ремонтни организации са клиенти на фирми, които се занимават с извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на всякакви боклуци. Спасови транс разполага с модерни съоръжения за почистване. В крайна сметка боклукът на строителната площадка го има редовно и трябва да се справяме с него. Самостоятелното справяне със строителните отпадъци е доста проблемно. Това изисква техническо оборудване, разрешителни документи.

Сътрудничество с фирма Спасови Транс, които са сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери се заема с отстраняването на строителни отпадъци, специалистите получават възможност да отстраняват непрекъснато отпадъците от строителните дейности. Гамата от почистващи услуги включва почистване, събиране и извозване на боклука. Тези задачи са по силите на професионалисти, които притежават съвременни технологии, оборудване, умения и лицензи за работа с отпадъци с определена степен на опасност. В автопарка на фирмата  се поддържа в работно състояние разнообразна почистваща техника. Съвременните камиони за боклук са оборудвани с многоподемна система, която значително улеснява работата по товарене на контейнери.

Специалистите по почистването редовно извозват отпадъци от строителни обекти и от съоръжения, където се извършват ремонтни и довършителни работи. След събарянето и демонтажа на конструкции остават планини от едри парчета строителен боклук. Такива боклуци могат да включват фрагменти от покривни материали, счупена тухлена зидария, парчета бетонни плочи и остатъци от стени. По-удобно е да изнасяте такъв боклук със самосвали.

Строителните ръководители могат да използват услугата за наемане на контейнери за строителни отпадъци. За това се предлагат контейнери от осем кубически метра. Тук основният фактор са условията на обекта и необходимостта от количеството събиран боклук. Тези контейнери са монтирани на територията на работната площадка. Съгласно договора за услуга контейнерите редовно се изнасят до депо, където отпадъците се депонират или в преработвателни предприятия с цел получаване на вторични суровини. В същото време на освободеното място се поставят празни контейнери, които да съхраняват там изникващия боклук.

Зареждането на отпадъци в контейнери може да се извърши с помощта на багер товарач. Услугите за почистване се предоставят еднократно или редовно.

Извозването на отпадъци, извършено навреме, осигурява запазване на екологичната обстановка в съоръжението и околността. Контролните служби нямат от какво да се оплакват на място, освободено от строителни отпадъци.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]