камион-за-контейнери-за-строителни-отпадъциНашата фирма Спасови транс предлага извозване на строителни отпадъци с контейнери и самосвали. Това е най-популярното решение за превоз на обемисти и тежки товари в София включително центъра и селата около града. Работим до ключ и с гаранция. Изваждаме големи количества боклук наведнъж. По-малко ненужни движения – получавате ефективен и икономичен резултат.

Защо клиентите ни избират?

Ние предлагаме на всеки клиент наистина изгодно сътрудничество:

Бързо приемаме заявлението и точно посочваме цената на работата. Пристигаме в същия ден (в зависимост от наличността). Предварително даваме съвет на клиента и избираме подходящата кола с необходимия контейнер.

Извършваме извозване на боклук със самосвал и използваме модерно специално оборудване за зареждане на отпадъци в контейнер.

Имаме лиценз за извършване на дейности по извозване на домакински боклук, така че в края на работата даваме на клиента пакет документи, потвърждаващи законното извозване и изхвърляне на боклука.

Контейнерът  не е само естетически въпрос … Някои предприемачи редовно плащат глоби поради небрежност или алчност. И причината не е събирането на боклука. Помислете внимателно, преди да спестите от това. По-добре е да плащате на фирма по извозване навреме и да използвате тяхната услуга, отколкото да плащате два пъти: Първо глоба на държавните органи, а след това на фирмите за събиране на отпадъци.

Вижте шестте критерия, по които да изберете фирма Спасови транс :

Обърнете внимание на автомобилния парк на фирмата. Извършват товари до сметища със самосвали. Обемът на контейнера за камиони е от 7 до 27 кубически метра, така че трябва да помислите колко отпадъци могат да поберат.

С помощта на мотокари професионалистите бързо поставят боклука в контейнер.

Водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци  Спасови транс са внимателни към клиентите и дават съвет по телефона. Поръчка за машина за събиране на боклук с контейнер може лесно да бъде завършена в нормален работен ден и мениджърът бързо ще отговори на вашите въпроси.

Фирмата трябва да има лиценз. Работата трябва да се извършва съгласно споразумение, потвърждаващо, че законно изхвърляте отпадъците.

Желателно е да има възможност да се работи не само по съгласие на юридическо лице, но и физическо.

Мнозина предлагат извозване на боклука на ниска цена, но не много от тях гарантират качеството и сроковете на работата.

Причини да поръчате нашите услуги

Ако се свържете с непозната фирма, която работи на ниски цени, тогава не се изненадвайте, когато работите със следните проблеми:

Вместо самосвал с обем на контейнера 27 кубически метра, ще пристигне друг с малък капацитет за извозване на боклука. Тази процедура ще отнеме много време.

При общуване няма да може да каже цената на извозването на боклука със самосвал с товарене. Това не е изненадващо – фактът, че той като цяло разбира услугите на компанията.

Шофьорът на камиона ще събира дълго целия боклук, който рискува да изпадне от тялото. Всичко това е така, защото качеството на технологиите е лошо.

Не рискувайте. Нашите товарачи работят бързо и използват нова специална техника. Премахването на боклука с нашите товарачи няма да ви отнеме много време! Дори няма да забележите къде са отишли ​​планините на отпадъците. Дайте ни всякакви задачи!

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]