контейнери-за-извозване-на-отпадъци-в-софияКакто всяка инфраструктура, бизнес центърът има собствен безкраен поток от отпадъци, който изисква своевременно изхвърляне. Това хартия за опаковане и писане, пластмасови съдове, останки, кутии, торбички и други ненужни неща. Те се натрупват в кошчета, които след това се изпразват в контейнери. Обикновено техническият персонал на пълен работен ден не участва в извозването на отпадъците, само специализирани фирми, които имат официални разрешения за влизане в центъра на града, изкарват бункерите от територията на офис сградата. Колко щателно ще се извърши почистването зависи от квалификацията на изпълнителя.

Услуги за извозване на боклук от офиса може да са необходими в различни случаи:

  • В процеса на генерално почистване, ако трябва да разглобите стари натрупвания боклук и да направите място;
  • След преместване от една стая в друга, когато се наложи да изпратите ненужни вещи, мебели или хартиени натрупвания за рециклиране;

По време и след ремонти, които включват смяна на прозорци, врати, прегради от гипсокартон, стари мебели.

Като се свържат със служители на Спасови Транс, клиентите ще могат напълно да си отдъхнат от операциите по почистване, товарене и разтоварване. В арсенала на екипа, който ще работи в съоръжението, има цялото оборудване, необходимо за бързо изпълнение на задачата. След оценка на обема, ще бъде предложен оптималният кош за събиране на отпадъци:

  • 4 m³;
  • 7m³;
  • 8 m³ или повече.

Навременното отстраняване на натрупването на боклук ще позволи да се избегнат санкции. Нашите служители са готови да почистват отпадъците от офиси, а също така предлагат сезонна работа: събиране и изпращане на паднали листа, сняг, лед на сметища.

Отпадъчна хартия от офиси – изхвърлете или предайте

Основните офисни отпадъци са хартия. Това могат да бъдат стари договори, отпечатани фактури, инструкции, бланки, печатни публикации и др. Хартиените копия се съхраняват години наред в кутии, чекмеджета, шкафове, шкафове, заемащи полезно място.

Документацията за отпадъци е основният вид отпадъци, които трябва да се изхвърлят. Отпадъчната хартия може да се рециклира; от нея отново се правят хартия или опаковъчни материали. Хвърлянето на този вид боклук в депо е просто нерентабилно. Редовно изпращайки хартиени отпадъци за рециклиране, можете да спестите дървета и да подобрите екологичната ситуация в страната.

Предимства на сътрудничеството

Изгодно е да си сътрудничите с нас:

  • Спестявате време – няма нужда да отделяте безплатни часове за процес, който не е свързан с основната ви дейност;
  • Извозване на боклук във всякакви обеми;
  • Работим с всички видове отпадъци;
  • Ние действаме в съответствие със закона;

Ние предлагаме услуги в София и областта.

Служителите на Спасови Транс са готови да премахнат боклука на територията на бизнес центъра или отделно разположени офис сгради. Чистотата в офисите и в околността ще се отрази благоприятно на репутацията на фирмата.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]