Строителни контейнери за отпадъци от Спасовитранс ЕООДОбхватът на услугите, свързани с изхвърляне и извозване на отпадъци днес е наситен със значителен брой фирми. И ако през предходните десетилетия беше много трудно да се намери такава фирма, днес е също толкова трудно да се намери подходяща такава, която да ви подхожда по отношение на качеството на услугите, цената и оборудването. Също така е възможно да не срещнете добър изпълните на такава дейност и за ви създаде значителни проблеми.

Поради тази причина изборът на фирма, която организира изхвърляне и извозването на отпадъци, трябва сериозно да се отнесе към този проблем. След като откриете добросъвестна фирма, вече няма да имате проблеми със извозването на отпадъци след строителството, отстраняването на твърдите отпадъци и на много други проблеми.

Кой трябва да възложи изхвърляне и извозването на отпадъци – обществени или търговски предприятия? Този проблем е от значение за тези, които никога преди не са мислили за извозване на отпадъци. Помислете за комуналните услуги – те често имат неуспехи в услугите за извозване на боклука. Това може да се дължи на липса на финансиране, неизправност на оборудването или банално отсъствие.

Разбира се, всеки клиент не се интересува твърде много от боклука. Той е много по-заинтересован от последиците от него, и това, че не е бил отстранен. Ако отпадъците не се извозват своевременно, отпадъците се натрупват – и това води до разпространение на инфекции и различни миризми. И това причинява сериозни проблеми!

Как да се спести от изхвърлянето на боклук.

На много хора може да изглежда, че събирането на отпадъци от комуналните услуги е по-евтино. В действителност обаче се оказва, че в допълнение към ниското качество на услугите и нарушенията в графика, общата стойност на услугите за събиране на отпадъци е по-висока от тази на търговска фирма.

Извозване на отпадъци от търговска фирма.

От своя страна, търговските фирми за изхвърляне и извозване на отпадъци работят в съответствие с пазарните отношения, няма конкуренция, поради което не може да има прекъсвания в събирането на боклука. Освен това търговските фирми сключват обвързващ договор с клиента – в резултат на това качеството на предоставяните услуги ще бъде високо.

Спасови транс разполага с модерни съоръжения и се стреми да играе водеща роля в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Ние сме сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци.

Отдаваме самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци..

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]