Когато правите ремонт у дома, то пред вас стои един основен проблем: Какво да правите с излишните материали и строителни отпадъци. За щастие, днес фирмите за извозване и изхвърляне, са намерили прекрасно решение. Предоставят контейнери, тип „вана“, който да напълните с чували откъртени отломки или излишни строителни суровини. След като приключи ремонтът или новото строителство в дома ви, спокойно може да се обадите на фирмата и тя да извози цялата смет.

Същност на услугата?

Нашата фирма предлага извозване на отпадъци с контейнери. Ние ви предоставяме контейнер, срещу съответния наем, а вие товарите съда за отпадъци, с каквото пожелаете, стига да не надвишава обема му. Контейнерите, както споменахме, са тип „вана“. Като някогашните, който се поставяха за едри отпадъци, по един на няколко блока. Този тип контейнери са с две големини: 4 кубика и 7 кубика. 4-кубиковите събират до 100 стандартни чувала с отпадъци. Обемът не е малък и позволява да се удовлетворят нуждите на едно домакинство, при ремонт и строителство. Съществуват отворени, открити контейнери с този литраж и закрити контейнери с капаци. След като изпълните вътрешността им, само трябва да позвъните и ние ще ги разтоварим на регламентирано депо.

Как работим?

Ние работим с бусове, камиони и самосвали и предоставяме контейнери.

  • Строителните отпадъци се изхвърлят на депо за рекултивация.
  • Битовите отпадъци се отвеждат до регламентирано сметище.

По ваша инициатива или по преценка на наш служител е възможно да се направи безплатен оглед на място.

Предлагаме:

  • Да доставим на желано от вас място контейнер/и 4 или 7 кубика
  • Да преместим контейнер/ите
  • Да закараме отпадъците на депо
  • Можем да отдадем и контейнер/и под наем, без да извозваме събраното в него/тях, ако клиентът прецени, че му трябва само съд за отпадъци
  • Работим бързо и надеждно

Защо да изберете услугата извозване и изхвърляне на отпадъци?

Ние можем да ви спестим време и усилия, когато става въпрос за премахване на строителни отпадъци от вашия дом или строителна площадка. Избирайки нашите услуги, вие може да се насладите на детайлите по ремонта у дома, без да мислите за досадни подробности, като извозването и депонирането на отпадъците. Днес, животът ни е забързан, затова някои дейности, трябва да възложим на специалисти, които да ни икономисат средства и ценни минути, които можем да прекараме с близките си или да релаксираме на приятно място. Това е основателна причина да предпочетете нашата фирма и да оставите неприятните задължения по извозването, свързано с излишните материали от ремонт и строителство, отломките от изкъртване, на нас.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]