Във всички лечебни заведения, както и в институции, занимаващи се с медицински и профилактични дейности, както и в други организации, свързани с лекарства и медицинска практика, се образува голямо количество отпадъци.

Медицинските отпадъци от клас 1 включват неопасни отпадъци от хранителни блокове на медицински институции, както и предмети, които не предполагат контакт с биологични течности на болни животни или хора.

Екипа на Спасови транс предлага на своите клиенти изхвърлянето на медицински отпадъци от първи клас, работим в тази посока повече от дванадесет години, така че успяхме да натрупаме много опит, който ни позволява да вземем най-сложните и мащабни проекти, както и да бъдем внимателни към детайлите. Ние сме сред водещите фирми за извозване на отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Спасови транс разполага с модерни съоръжения и се стреми да играе водеща роля в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване.

Разполагаме със собствен автомобилен парк от специална техника. Всяка техника се подлага на редовна поддръжка. Поради това състоянието на оборудването и превозните средства винаги ви позволява бързо да започнете да изпълнявате поръчките и може да се използва на всеки етап при изпълнението на сложни задачи.

Нашите предимства:

  • Цялата работа се извършва в съответствие с всички законови норми и изисквания за технологичния процес;
  • Ние обработваме отпадъците от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилно събиране, транспортиране, рециклиране или изхвърляне. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;
  • Цялата дейност се извършва в съответствие с договора, предоставяме на нашите клиенти цялата придружаваща документация за допълнително отчитане;
  • Разполагаме със специално оборудване. Благодарение на което можем да поемем най-сложните поръчки.
  • Търсим индивидуален подход при работа с всеки проект, за да гарантираме оптималното съотношение между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от изхвърляне и извозване на медицински отпадъци от клас 1, както и по-подробна информация за другите ни услуги, моля, свържете се с нас по всеки удобен начин. Нашите експерти ще се радват да ви посъветват. Медицинските отпадъци от клас 1 ще се извозват по всяко време, удобно за вас. Можете също да използвате услугите на товарачите.

Професионализма, коректността и ниските цени са допринесли за спечелването на доверието на нашите клиенти.

Телефон: 0887 601 567 info@spasovitrans.com

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]