контейнери-за-извозване-на-отпадъци-в-софияТвърдите промишлени отпадъци са нетоксични, разградени вещества и предмети, които вече не могат да бъдат използвани в производствения процес. Отстраняването на твърди и други видове промишлени отпадъци е строго регламентирано от закона, нарушаването на тези стандарти води до сериозни глоби и отговорности.

Затова препоръчваме да се свържете със специалисти в тази област. Екипа на Спасови транс отговаря с нужното търпение на всеки ваш въпрос, свързан с почистване и извозване на промишлени отпадъци. За нас е без значение, дали ще използвате нашите услуги за почистване и извозване еднократно или ще станете, постоянен наш партньор.

Ние от Спасови транс имаме специално отношение, както към физически, така и към юридически лица. Нашата фирма е една от малкото сметоизвозващи фирми в град София с богат опит в сферата на извозване на строителни отпадъци с контейнери и самосвал и взимаме под значение всички фактори съпътстващи процеса, свързан с извозване и депониране на строителен и битов отпадък. Предлагаме услуги за извозване на твърди промишлени отпадъци във всякакъв мащаб за по-нататъшна преработка, неутрализация или обезвреждане.

Повече от 12 години ние сме сред водещите фирми за извозване на строителни и промишлени отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Имаме много опит, което ни позволява да вземем най-сложните и мащабни проекти, както и да бъдем внимателни към детайлите.

Разполагаме със собствен автомобилен парк от специална техника. Всяка техника се подлага на редовна поддръжка. Поради това състоянието на оборудването и превозните средства винаги позволява бързо да се започне с изпълнението на поръчката.

Нашите предимства:

Цялата работа се извършва в съответствие с всички законови норми и изисквания за технологичния процес;

Ние обработваме отпадъците от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилно събиране, транспортиране, рециклиране или изхвърляне. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Цялата работа се извършва в съответствие с договора, предоставяме на нашите клиенти цялата придружаваща документация за допълнително отчитане;

Имаме и специално оборудване на наше разположение. Благодарение на което можем да поемем най-сложните поръчки.

Търсим индивидуален подход при работа с всеки проект, за да гарантираме оптималното съотношение между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от извозването на твърди промишлени отпадъци, както и по-подробна информация за другите ни услуги, моля, свържете се с нас по всеки удобен начин. Нашите експерти ще се радват да ви посъветват. Премахването на твърди промишлени отпадъци ще се извършва по всяко време, удобно за вас.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]