Планирате ли ремонт или пролетно почистване на дома си? Вашият бизнес има нужда от ремонт? Ако е така, то имате нужда от контейнер под наем за строителни и битови отпадъци. Независимо дали реконструирате, подменяте дом или сменяте покрива си, вие ще искате да заявите контейнер под наем за изхвърляне и извозване на строителни отпадъци. Контейнерите под наем ще ви помогнат да съхранявате целия си боклук, организиран на едно място за лесно събиране и извозване, а ние от Спасови транс  сме най-добрата транспортна услуга за наемане на контейнери в град София и околностите. Ние се отличаваме по много причини.

Опит

Експертите в Спасови транс са в бизнеса повече от 12 години. Това ни дава опит да ви дадем доверен съвет, когато искате да наемете контейнер за боклук за вашите нужди. Ние ще ви помогнем да вземете най-доброто решение за работата, която вършите. Собствениците на компанията имат дългогодишен опит в транспорт, раздробяване, събиране, извозване и изхвърляне на отпадъци, което ги прави сред най-опитните в района на град София.

Избор на размер на контейнера за строителни отпадъци

В Спасови транс предлагаме четири различни размера контейнери за отпадъци, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Размерът на избрания от вас контейнер за извозване на отпадъци ще зависи от вида работа, която изпълнявате. Ако ремонтирате целия си дом, може да се нуждаете от най-големия контейнер за строителни отпадъци, който побира 10 кубически метра боклук. Въпреки това, ако просто извършвате малка работа, като преправяне на част от озеленяването, може да ви е необходима само малката опция, която побира 4 кубически метра боклук. Гъвкавостта на нашите опции позволява на нашите клиенти да спестят пари, като избират само размера, от който се нуждаят.

Фокусиран върху мисията

Когато работите с нас, вие не само наемате контейнер под наем. Вие също така се доверявате на екип от експерти, които да ви помогнат да направите разликата чрез правилно отстраняване на отпадъците и увеличаване на рециклирането. Ние се стремим да създадем по-добро утре за нашата планета, като предлагаме прости, но устойчиви опции за боклук за нашите клиенти.

Фиксирано ценообразуване

Едно от предимствата на работата с нас от Спасови транс е, че ценообразуването идва в една фиксирана такса. Това елиминира скритите разходи или забавените разходи, свързани с много наеми. Тази удобна опция гарантира прозрачност. Няма разходи за гориво, такси за теглене, такси за вземане или връщане или екологични такси, свързани с нашите контейнери под наем. Улесняваме нашите клиенти да правят бизнес с нас.

Когато имате нужда от контейнер под наем за извозване на отпадъци в град София, доверете се на експертите от Спасови транс, за да ви доставят контейнер за отпадъци, от който се нуждаете. Те ще ви помогнат с доставка на контейнер за строителни отпадъци, така и за извозването на контейнера, след като работата ви приключи.  Свържете се с нас днес, за да си осигурите контейнер под наем за следващия ден.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]