Строителните площадки са може би най-важното място да имате готов контейнер по всяко време. Независимо от вида на конструкцията, на строителната площадка винаги ще има отпадъци от ежедневието на експлоатация и строителство. Тези строителни отпадъци не трябва да се оставят да се трупат, а точно обратното – те трябва да бъдат незабавно и редовно изхвърляни, за да направят строителния процес по-ефективен и околната среда възможно най-чиста и безопасна.

konteiner-za-stroitelni-materiali

По-безопасно работно място

На строителната площадка има непрекъснато и редовно движение на хора и оборудване с напредването на строителството. Наличието на строителни отпадъци около строителната ви площадка може да създаде рискове като случайно спъване, ограничение на движението и други.

Предмети като пирони и други остри предмети, използвани на строителната площадка, също могат да доведат до порязвания, пробиви и рани на работниците или дори превозни средства, които се използват на обекта. Тези остри предмети могат да пробият гумата и да я спукат, което ще доведе до проблем, който ще забави работния процес.

Възможно е също да има случаи, когато собствениците на проекта биха искали да дойдат и да проверят проекта. Не бихте искали те да бъдат ранени от остри предмети или да се спънат в отпадъците. Следователно трябва да имате контейнер за боклук на строителната си площадка, за да запазите обекта възможно най-безопасен.

Да изхвърлите сами боклука е по-трудно, отколкото да наемете контейнер за отпадъци.

Ако решите да натрупате отпадъците и да ги изхвърлите сами по-късно, това може да е огромна грешка в дългосрочен план. Въпреки че може да ви се стори лесно, тъй като вероятно ще имате собствен камион, който може да е достатъчно голям, за да премести боклука на сметище, трябва да имате предвид, че камионът може да е необходим и за други строителни работи.

Изхвърляне на тежки материали

Независимо от размера на вашия проект, може да имате тежки материали като скали, бетон и тухли, които трябва да се изхвърлят. Тази мръсотия е често срещана при строителен проект и макар да е лесно да се изхвърлят по-леките дъски и други малки отломки, изхвърлянето на тези по-тежки предмети обикновено представлява сериозен проблем.

За щастие има строителни контейнери, които са специално проектирани да отговорят на тази нужда от изхвърляне на тежки материали. Не би трябвало да се стресирате, тъй като всичко влиза вътре в контейнера за боклук и се вдига и извозва от фирмата за наемане на контейнери.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]