konteiner-za-otpadatsiАктивното строителство подобрява външния вид на столицата, но изпълнението на работата изисква спазване на санитарните стандарти. Чистотата на околната среда на мястото на пребиваване на милиони хора се улеснява чрез приемането на редица закони, според които, за да се предотврати замърсяването на околната среда, трябва да се гарантира защита на жителите, гостите и строителите, транспортирането на отпадъци трябва да се извършва в херметически затворени контейнери.

Строителните отпадъци включват отпадъци, генерирани при възстановяване на апартаменти, външен ремонт на сгради, събаряне и строителство. Много видове отпадъци съдържат съединения, меко казано, опасни за човешкото здраве, фирмата извършва не само извозване на строителни отпадъци, но и почистване на територията. Гражданите са длъжни да извозват обемисти и строителни отпадъци за своя сметка, защото е забранено да се изхвърлят в контейнери за твърди отпадъци. Такива действия включват санкции и глоби.

Избор на контейнер и превозно средство за извозване на строителни отпадъци?

Всички разбират, че обемът на отпадъците не трябва да надвишава свободното пространство на резервоара. Възможно ли е напълно да се напълни подготвеният за извозване контейнер със строителни отпадъци?

Плътността на материала се определя от съотношението на телесната маса към обема. В нашия случай е по-удобно да се използва мерната единица kg / m3 (kg разделена на кубически метър). Помислете за най-простия пример.

  • Това означава, че 1 кубически метър пясък „тежи“ 1600 килограма.
  • Вместимост, съдържаща 8 куб.см. м пясък (без опаковка!) ще „тежи“
  • 1600 x 8 = 12800 (килограми).

Автомобилът Камаз е с товароносимост около 12 тона = 12000 кг, лесно е да се направи извод. Гранит, мрамор, стоманобетон – материали с по-висока плътност от пясък, плътността на стоманата е почти 5 пъти по-висока от плътността на пясъка, плътността на бора, например, е повече от три пъти по-малка.

В реалния живот строителните отпадъци съдържат много различни вещества, трябва да обърнете внимание на приблизителното съотношение на обемите на елементите, включени в отпадъците: колко тухли, бетон и пр. В тях са направени изчисленията за по-голямата част от съставките, можете по-точно да определите избора на контейнер и транспорт средства за извозване на строителни отпадъци.

При по-голяма плътност на материала ще е необходим контейнер с по-малък капацитет, който няма да е необходимо да се напълни до горе.

Товароносимостта на Зил е 5 тона, като поръчките не са по-трудни от 1,5 тона, по-изгодно е да поръчате газела. Тази услуга се използва от нашите клиенти при реновиране на апартаменти, когато премахват прозорци и врати, добавяйки торби с боклук (до 50 броя).

Ако все умувате с избора на контейнер и превозно средство за извозване на строителни отпадъци, нашият консултант винаги ще ви помогне. Обхватът на автомобила има голямо влияние върху цената на услугата, нашата фирма Марти транс предоставя отстъпки за големи обеми работа.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]