товарене-на-храстиНашата фирма Спасови транс разполага с модерни съоръжения и се стреми да играе водеща роля в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Отдаваме самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци. Предлагаме износ на почва в София и околностите. Тази операция се извършва в началните етапи от изграждането на съоръжението. Изкопните работи се извършват при създаване на основата. Горният слой се разхлабва с булдозер, тъй като има висока твърдост. Планините от почва бързо нараства в съоръжението и трябва незабавно да се отървете от него. Ние ще ви помогнем в това!

Могили с пръст… Специално оборудване няма да може да се придвижва до обекта, строителните материали не могат да се доставят до съоръжението. Всички тези последствия от работата и нечистената почва блокират работата. Работниците работят в неблагоприятни условия – продължителността на работата ще се увеличи. В някои случаи ще е необходимо процесът да бъде спрян, докато пристигнат самосвали, способни да премахнат почвата.

Пръста е материал, който трябва да се изхвърли. Но добрият материал се използва втори път. Висококачествената почва не губи качество и е подходяща за насип на онези места, където има ями и канавки.

Обърнете внимание! Извършваме изхвърляме на всички видове твърди отпадъци с контейнери и транспорт в София и с всякаква сложност. Освен премахването на почвата, ние извозваме медицински и промишлени отпадъци с пълно изхвърляне.

Как се формира цената

Обемните материали тежат прилично, особено по време на висока влажност през есента и пролетта. Мократа и лепкава почва затруднява зареждането в самосвала и по-нататъшното транспортиране. Няколко фактора влияят върху разходите, сред които най-важните:

Обем – по време на изграждането на търговски център или друга голяма сграда с този материал се образуват огромни планини. Необходимо е да поръчате няколко самосвали с насипен контейнер (до 27 кубически метра). Колкото повече автомобили ще бъдат включени в процеса на товарене, толкова по-висока е цената.

Специално оборудване – броят на поръчаните багери също влияе върху цената. Освен това са необходими стандартните модели, а не компактните. Те притежават отлична способност за преминаване през цялата страна и огромна кофа, така че можете да свършите работата по-бързо.

Изхвърляне на почва – последният етап

След натоварването транспортираме материала до депо. Има и друг вариант. Изхвърлянето не се извършва, тъй като почвата е търсен материал, който може да се използва повторно и без да навреди на околната среда.

Нашата фирма Спасови Транс изпълнява всякакви поръчки. Правилно подбираме броя на самосвали, контейнери,  багер,  вземаме предвид обема на почвата. След това идваме на вашата територия и бързо извършваме работата. Обадете ни се – винаги можете да разчитате на нас и на нашия професионализъм!

 

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]