palen-konteiner-za-otpadatsiИзвозването на боклук е приличен етап на работа, който не се различава по сложност и продължителност от строителните и други монтажни и демонтажни работи. В допълнение, отпадъците от гипс, цимент, тухла, експандирана глина, керамика, отпадъци от бетон, дърво, различни метални конструкции, стари комунални услуги, водопровод, горния почвен слой – всичко това има тегло и обем и не се побира в една торба за боклук.

Необходимо е също така да се вземе предвид, че не можете да хвърляте такива отпадъци в най-близкия кош за отпадъци – според законите и постановленията на правителството на е ЗАБРАНЕНО  да изхвърляте строителни отпадъци в контейнери за битови отпадъци.

Следователно, за да се отървете от тях, ще трябва да наемете камион. Имате ли нужда от него? Всеки втори жител, който прави ремонт, строи къща или просто освобождава гаража от натрупаното има нужда от това. Следователно, премахването на строителните отпадъци  се извършва от специализирани фирми, а ние сме Спасови транс и повече от 12 години сме сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци.

Услуга „Извеждане на строителни отпадъци с товарачи“ нашата фирма предлага за извозване на строителни отпадъци с предоставянето на специализирана техника за събиране на отпадъци и услугите на товарачи. Наличието на собствено оборудване за извозване на различни обеми боклук и редовни хамали – всичко това ни позволява да осигурим на нашите клиенти ниски цени и надеждно сътрудничество.

Организацията на процеса на извозване на боклука изцяло зависи от неговата категория, обем, плътност и местоположение на самата строителна площадка. Изхождайки от това, ние извършваме извозването на строителни отпадъци с товарачи в превозни средства с подходящ капацитет, оборудвани с контейнери от тип M8, M20, M27. Строителните отпадъци могат да бъдат разделени на категории боклук след окончателни довършителни работи. Боклук, който се натрупва по време и след строителството, обемисти, главно боклук след събарянето на стари сгради.

Отстраняване на строителни довършителни отпадъци

За извозването на строителни довършителни отпадъци използваме автомобили с контейнери за съхранение с обем до 8 м3, с товароносимост до 5 тона. Използва се основно ръчно зареждане от товарачи. Обемът на бункера за съхранение се избира от самия клиент след съгласуване и консултация с наш служител.

Времето за монтаж и времето, прекарано в бункера в съоръжението, се договарят предварително. Генерираният боклук по време и след строителството се извършва от автомобили с контейнери с обем от 10 м3 или до 18 тона, както ръчно (с  товарачи), така и с механизирано товарене използване на мотокари.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]