izvozvane-s-konteinerТова включва бързото изхвърляне на отпадъците, изключвайки навлизането на част от отпадъците в почва, по пътното платно и други.

Предимства от използването на контейнери

Използването на ултрамодерни контейнери, има редица неоспорими предимства:

Простота и удобство. Вече няма нужда да преобръщате контейнери, за да прехвърлите отпадъците от тях на специална машина.

Спестяване на време. Камионът за боклук взема напълнения контейнер за отпадъци и го заменя с нов празен.

Лесна поддръжка на превозни средства. Почистването на специален контейнер е по-лесно от измиването на цялото тяло на превозно средство.

Различни обеми. Възможност за използване на специални контейнери за нестандартни, строителни отпадъци и предмети с големи размери. Този подход спестява финансови и времеви ресурси на гражданите и обслужващата фирма.

При сключване на договор за извозване на твърди битови отпадъци обслужващата фирма работи по ясен график, в двора не се натрупват тонове битови отпадъци, които служат като източник за поява и размножаване на бактерии и гризачи.

Този метод е подходящ за повечето сгради: жилищна сграда, промишлено и развлекателно съоръжение, детско заведение.

Количеството зависи от вида на отпадъците и броя на живеещите в къщата. Предвидени са малки контейнери за домакинство. Строителни и промишлени отпадъци се съхраняват в по-големи контейнери.

Екипа на Спасови транс предлага почистване и извозване на строителни отпадъци. Ние от Спасови транс имаме специално отношение, както към физически, така и към юридически лица. Нашата фирма е една от малкото сметоизвозващи фирми в град София с богат опит в сферата на извозване на строителни отпадъци с контейнери и самосвал.

Предлагаме 4, 7, 8 и 10 кубикови контейнери за отпадъци или друга от предлаганите от нас услуги. Направете вашата строителна и работна площадка по-чиста.

Качеството на нашата работа потвърждава липсата на оплаквания от клиенти, а използването на високопроизводителна специална техника за почистване позволява на фирмата да изпълни задълженията си в кратки срокове и на добра цена.

Основните предимства при сътрудничеството си с нас са качеството на извършената работа и пълно съответствие с изискванията на клиента.

Ние разработваме най-добрите варианти за взаимодействие, които се вземат предвид:

  • Удобен за клиента график за събиране на отпадъците.
  • Предоставяне на специализирана техника за събиране на отпадъците.
  • Разпределяне на достатъчен брой персонал при почистване на района.
  • Гъвкавост на тарифните планове, съобразени с нуждите на клиентите.
  • Балансирани цени на услугите.
Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]