Изсичането винаги е проблем. Останки от стволове и клони, кора, некачествени фракции – какво да правим с тях?

Ние от Спасови транс можем да почистим и премахнем всички зелени треви, храсти, клони, шума , които се натрупват и завземат вашият двор. Независимо от големината и теглото на тежките клони, изрезките от храсти, тръни, окосена трева, екипът ни ще извози всичко необходимо, за да възстанови външния вид и функционалността на вашия двор. Всичко, което остава след работа с дървен материал, не трябва да се изгаря. За това има приложения с икономически ефект, можете да печелите пари от това.

Дървото може да се използва при дърводобива, клиентът се интересува от сърцевината – тя е ценна и подходяща изработка на различни предмети и продукти. Всичко, което остава неизползваемо по време на процеса на рязане, на дървесината не го притеснява: клони, върхове на дървета, клонки и пънове, плочи, дървени стърготини и облицовки, всякакви некачествени фракции, защото винаги се намира място за тяхното използване.

В същото време има начини да превърнете ненужното в печалба, например, като ги преработите в пелети. Обхватът на тяхното използване е широк.

На първо място, отопление. Тук се използва всичко, включително клони и листа, върхове и кора. Всеки дървесен вид, както широколистен, така и иглолистен, е подходящ за гориво, качеството няма голямо значение.

Горивните капсули (пелети) са доказали своята ефективност по съотношението цена – топлина както в отоплителните котли, така и в газовите генератори. Те осигуряват топлина и пара ефективно.

Пазарът за потребление на такива суровини за продукти се развива динамично.

Тук има няколко нюанси: Не всички дървета се обработват, необходими са само твърди дървета. Дървесината не трябва да е дефектна.

Не се допуска – гниене, дупки от червеи или плесени. Суровините задължително трябва да са от екологично чист район.

За опушването на месо или рибни продукти, ръчният резач на чипове не е достатъчен. Оборудвани сме с цялостна технологична линия, която включва трошачка, бункер за съхранение и барабанна сушилня, трошачка за дървесни стърготини, конвейери и оборудване за пълнене.

За извозване на храсти и треви се свържете с нашата фирма Спасови Транс и оставете на нас да извозим с контейнер за отпадъци всички отломки от вашия имот.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]