доставен-контейнер-за-строителни-отпадъциКонтейнер за битови отпадъци от метал и пластмаса, кофи за боклук, контейнери за транспортиране и събиране на опасни отпадъци, кошчета за боклук, почистващи машини, колички, вентилатори, опори за колела за контейнери за боклук.

Повече от 12 години ние сме сред водещите фирми за извозване на строителни отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Ниe от фирма Спасови транс разполагаме с модерни съоръжения и се стремим за цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Отдаваме самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци.

Опитът, професионализмът, индивидуалният подход към клиента, бързото изпълнение на исканията на клиентите, наличието на складови съоръжения ни позволяват да бъдем надежден и стабилен партньор, а непрекъснато разширяващата се гама от предлагани продукти и услуги ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти на най-високо ниво.

Една от задачите на модерните комунални услуги, разбира се, е навременното събиране на боклука. Ефективната работа на комуналните услуги осигурява чистота на градските улици и предотвратява образуването на депа за отпадъци в дворови зони. Кофите за боклук са едни от най-лесните и удобни начини за съхранение и отстраняване на битовите отпадъци.

Ние предлагаме контейнери под наем с различна съвместимост,  които  улеснят  отстраняването на битови и промишлени отпадъци. Най-честата възможност за използване в градска среда са контейнерите за боклук. Безспорното им предимство е големият обем и ефективност на изхвърлянето на отпадъци. Като правило превозното средство със специално предназначение просто извозва пълните контейнери с боклук, като оставя празни или ги заменя с празни.

Това е много удобно, тъй като отпадъците не остават дълго време на места, където хората се събират и не нарушават околната среда. Известно е, че много видове битови отпадъци за кратко време започват да разпространяват миризма и стават токсични.

Всички видове кофи и контейнери за боклук, които предлагаме на нашите клиенти, подлежат на задължително сертифициране и отговарят на всички установени изисквания.

Всяко оборудване, поръчано от нашата фирма Спасови Транс, се доставя възможно най-бързо поради наличието на собствена техника и складове. Просто се свържете с нас и ние ще ви предложим услуги  идеални за вашите цели.

Фирма Спасови Транс  внимателно следи последните европейски иновации, активно въвеждайки нови технологии. Всички поръчки и работни дейности се изпълняват своевременно с високо качество.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]