За предприятията, които произвеждат метален скрап, рециклирането на скрап не е добре за околната среда, но е и интелигентно и финансово разумно бизнес решение.

Ние от Спасови транс правим рециклирането на скрап лесно, като управляваме цялата логистика и доставяме контейнери и ремаркета за скрап и съхранение на място. Ние можем да вземем тези контейнери от вашето местоположение, така че да не се притеснявате.

Ползите от услугите за събиране на отпадъци на място

Наличието на контейнер за отпадъци на място прави лесно рециклирането на скрапа. Всъщност, с нашия контейнер за скрап на място дори не се налага да се притеснявате за рециклирането на скрапа – просто го поставете в контейнера и ни се обадете, когато е пълен. Ние купуваме почти всички видове скрап, включително стомана, желязо, чугун, калай, мед, месинг и др., и дори вземаме старите ви компютри, батерии, радиатори, електроника (с изключение на телевизори и принтери), захранвания и други!

Проверете нашия уебсайт: https://spasovitrans.com за пълния списък на това, което  направим.

Рециклирането на скрап не е просто умен ход за Земята, но също и мъдро бизнес решение. Ние купуваме вашия скрап, което означава, че като събирате скрапа на място и оставяте нашата компания да се справи с рециклирането, ще увеличите приходите за бизнеса!

Нашите опции за събиране на скрап

Искаме да сме сигурни, че получавате услугите на място, които търсите, поради което предлагаме многобройни възможности за контейнери за събиране на отпадъци. Изберете между скрап, плоска платформа или ремарке за гондоли.

Имаме налични контейнери в следните размери:
4 кубиков контейнер;
7 кубиков контейнер;
8 кубиков контейнер;

Ако не сте сигурни какъв размер или вид контейнер за отпадъци ви е необходим, можем да ви помогнем със съвет за да вземете правилното решение.

Ние извършваме цялата логистика

Ние се справяме с цялата логистика на вашата операция по рециклиране на скрап, така че всичко, за което трябва да се притеснявате, е да сложите скрапа в контейнера и след това да вземете печалбата. Ние ще изхвърлим вашия контейнер със скрап. Ние предлагаме всички транспортни услуги, така че не се налага да се притеснявате за движението на скрапа в нашето съоръжение за рециклиране.

Ние сме една от малкото сметоизвозващи фирми, която разполага с най-големите контейнери за строителни отпадъци. Това количество и разнообразие от видове контейнери за отпадъци, с което разполагаме ни прави фирма номер едно за извозване на строителни отпадъци. Може да ползвате услугите на нашата фирма за изхвърляне на строителни отпадъци и боклук по всяко време. Работим без почивен ден.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]