depo-za-boklukИзхвърлянето на боклук на сметището е една от услугите на нашата фирма Спасови транс, която всеки клиент може да използва. Може да изглежда, че е проста задача да се отървете от отпадъците, но много зависи от тяхното количество и вида. Има отпадъци, които трябва да се извозват с помощта на специално оборудване на определените места. Когато е необходимо да изхвърляте голямо количество отпадъци бързо и ефективно, препоръчваме Ви да се свържете с фирма „Спасови транс“. Ние работим в тази област повече от дванадесет години, затова успяхме да натрупаме много опит, който ни позволява да вземем най-сложните и мащабни проекти, както и да бъдем внимателни при изпълнението на работата.

Разполагаме със собствен автопарк  и специална техника. Всяка техника се подлага на редовна поддръжка. Поради това надеждността на оборудването и превозните средства, които използваме ни позволява бързо да се справим с изпълнението на поръчките. Можем да се справим и със сложни поръчки. Изключително изгодно е да работите с нас, тъй като товарачите и оборудването не се наемат от други фирми. Обръщайки се към нас, можете да получите цялостно предоставяне на специализирани услуги. Ние ценим всеки клиент и индивидуално подхождаме към обработката на всяка поръчка. Има оборудване за рециклиране на отпадъци, като преси за хартия, и много други.

Ние сме една от малкото сметоизвозващи фирми, която разполага с най-големите контейнери за строителни отпадъци от осем кубика. Това количество и разнообразие от видове контейнери за отпадъци, с което разполагаме ни прави фирма номер едно за извозване на строителни отпадъци.

Нашите предимства:

Цялата работа се извършва в съответствие с всички законодателни стандарти и изисквания за процеса;

Ние работим с отпадъци от всякакъв клас на опасност, осигурявайки правилно събиране, транспортиране, преработка или изхвърляне. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и че всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Цялото оборудване, което използваме редовно, се подлага на поддръжка и е в добро състояние. Има и специално оборудване. Благодарение на което можем да поемем изпълнението на най-сложните поръчки.

Търсим индивидуален подход в работата с всеки проект, за да гарантираме оптимален баланс между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от изхвърляне на боклука на депо, както и по-подробна информация за другите ни услуги, моля, свържете се с нас по всеки удобен начин. Нашите експерти ще се радват да ви посъветват. Извозването на боклука до сметището ще се извърши по всяко време, удобно за вас. Можете също да използвате услугите на хамали. Ние отчитаме всички желания на клиентите и изпълняваме работата бързо и ефективно.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]