отпадъциНие от фирма Спасови транс предлагаме услуги повече от 12 години и сме сред водещите фирми за извозване на строителни, битови и други отпадъци с контейнери и изхвърляне на боклуци. Спасови транс разполага с модерни съоръжения и се стреми да играе водеща роля в цялостното управление на цикъла от изкопни работи, разрушаване и събаряне на сгради, транспортиране на отпадъци, товарене и почистване. Отдаваме самосвали и контейнери за отпадъци под наем за изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци.

Имаме богат опит както в обслужването на частни лица (собственици и наематели на частни къщи, сгради, конструкции), така и на юридически лица (магазини, търговски центрове, производствени предприятия и др.), Както и в обслужването на мероприятия.

Ще ви помогнем да изберете контейнер за битови отпадъци, който да отговаря на нуждите и възможностите на клиента. За да събирате домакински боклук, предлагаме да монтирате и редовно да изпразвате контейнери с определен обем, в зависимост от количеството боклук, което сте произвели.

Извеждаме битовите отпадъци по предварително съгласуван график. Ако е необходимо, ние също така осигуряваме събиране на отпадъци извън графика със същата скорост, както в случая на събиране на отпадъци, предвидена в графика.

Правилата на самоуправление

В съответствие с правилата – управлението на битовите отпадъци за сухи битови отпадъци: те трябва да бъдат опаковани в торби и завързани. Това помага за постигане на по-високо ниво на чистота и намалява разпространението на миризми.

Торби за боклук

Торби за битови отпадъци – те са едно от решенията за допълнителен обем на домакински отпадъци.

Торбата за битови отпадъци е пластмасова торбичка с вместимост 180 литра. Когато торбата е пълна, поставете я в контейнера за битови отпадъци, когато контейнерът е празен.

Не хвърляйте в торбата следното:

  • камъни, строителни отпадъци и други обемисти отпадъци,
  • азбестови отпадъци,
  • отпадъци от дърворезба, клони на дървета, паднали листа,
  • медицински и ветеринарни отпадъци,
  • взривоопасни и самозапалващи се отпадъци, токсични вещества,
  • радиоактивни вещества, флуоресцентни лампи, батерии,
  • течни отпадъци.

Изваждане: в деня на събиране на отпадъците поставете торбата до контейнера за битови отпадъци.

При необходимост от спешна доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци нашата фирма може да реагира мигновено. В рамките на два часа ще доставим до вашия обект контейнера за отпадъци, който ви е необходим. Ако се налага, имаме възможност за едновременна доставка на три контейнера за строителни и битови отпадъци.

Извозването на отпадъците се извършва с един от трите ни контейнеровоза или камиони с кран, снабдени с нужното оборудване за извозване на строителни отпадъци. Капацитета на контейнерите за отпадъци варира от 4 до 10 кубика.

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]